Livrarea produselor

În mod normal comenzile vor fi expediate prin firme de curierat rapid. Expedierea se va face din depozitul nostru de luni până vineri, iar livrările către Dvs. de luni până vineri între 09.00 – 17:00. Totusi, agentul de curierat poate livra coletul către Dvs. și în afara acestui interval.

Pentru comenzile cu livrare in București/Ilfov care conțin panouri fotovoltaice, profile de prindere mai lungi de 2m sau alte produse voluminoase livrarea poate fi efectuată cu flota proprie.

Comenzile cu livrare în țară sau în UE care conțin panouri fotovoltaice, profile de aluminiu mai lungi de 2m sau alte produse voluminoase pot fi livrate și prin alți parteneri (detaliile vor fi transmise/stabilite punctual). În acest cazuri pot apărea costuri suplimentare de ambalare / manipulare / pregătire, costuri care îi vor fi transmise Cumpărătorul la momentul procesării comenzii (înainte de expedierea acesteia). Dacă Cumpărătorul nu acceptă aceste costuri suplimentare produsele respective nu vor putea fi trimise.

Comenzile care conțin panouri fotovoltaice, profile de aluminiu mai lungi de 2m sau alte produse voluminoase expedierea și livrarea acestora poate întârzia.

Toate invertoarele și panourile fotovoltaice cât și sistemele/kit-urile care conțin aceste produse vor fi verificate (conectate într-un sistem, pornite și testată funcționarea) înainte de a fi trimise către Cumpărător pentru a ne asigura că aceste produse sunt 100% funcționale și compatibile între ele (în cazul kiturilor).

Unde livrăm:

Produsele comandate pot fi livrate în România în ariile de acoperire ale serviciilor de curierat, cu mențiunea că nu putem livra produse în anumite zone din țară unde accesul este dificil sau restricționat, caz în care, pentru livrare se vor stabili împreună cu Cumpărătorul soluțiile de transport.

Pentru produsele comandate cu livrare în UE se va stabili împreună cu Cumpărătorul soluțiile de transport.

Livrarea prin curier:

Firmele de curierat cu care colaborăm sunt: Fan Courier, Dragon Star

Produsele comandate vor fi livrate până la intrarea în bloc/curte. Produsele NU sunt livrate în interiorul imobilului în care locuiți!

Livrarea se face cu Verificare. Cumpărătorul are obligația să deschidă coletul și să verifice starea produselor la momentul livrării și, în cazul în care un produs a fost deteriorat în urma transportului, trebuie să completeze un proces verbal în acest sens și să refuze coletul. Orice reclamație ulterioară nu mai poate fi luată în calcul.

În cazul în care adresa de livrare se află în afara razei de acoperire a curierului este posibil ca livrarea să întarzie 1-2 zile față de normal, în funcție de planul agentului zonal.

Costul de transport / ambalare / manipulare / pregătire:

Costurile de transport / ambalare / manipulare / pregătire vor fi comunicate prin email sau telefonic către Cumpărător în momentul confirmării comenzii și vor apărea incluse pe factură.

Expedierea comenzilor:

Comenzile cu plata ramburs sau online prin card si livrare prin curier care au fost confirmate de luni până joi pana la ora 16:00 vor fi expediate cel târziu a doua zi.

Comenzile cu plata prin OP vor fi expediate în ziua lucrătoare următoare după ce banii au intrat in contul nostru.

În cazul comenzilor care conțin panouri fotovoltaice, profile de aluminiu mai lungi de 2m sau produse care nu pot fi livrate în termenii menționați mai sus vom contacta Cumpărătorul în vederea stabilirii detaliilor de livrare.